Tartu kutsub elanikke appi koostama linna esindustrükist

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaated Tartule ülevalt. Kesklinn.
Vaated Tartule ülevalt. Kesklinn. Foto: Margus Ansu

Tartu linnavalitsus plaanib anda välja Emajõelinna tutvustava esindustrükise ning kogub selleks tartlastelt oma kodulinna kohta fotosid ja mõtteid.

«Saja tuhande elanikuga Tartus nähakse linna ja mõeldakse Tartule sajas ja tuhandes erinevas pilgus ja mõttes. Anname sõna neile, kes oma mõtteid ja tundeid kodulinnast üle maailma jagada soovivad,» rääkis ettevõtmisest linnavalitsuse avalike suhete osakonna juhataja Indrek Mustimets.

Mida rohkem ja seinast seina mõtteid ning fotosid trükise tarbeks koguneb, seda tartulikumalt värvikam see tuleb, lisas ta.

Trükise tööpealkirjaks on «Meie Tartu» ja see on mõeldud eelkõige kinkimiseks Tartu külalistele.

Nii praegused kui endised tartlased on oodatud saatma fotosid, mis kujutaksid erinevaid linnaosi, aastaaegu, inimesi oma igapäevategevuste juures, tartulikke detaile ja sündmusi.

Samuti oodatakse mõttekilde, muljeid, meeleolusid, säutse, lühiluuletusi vmt, mis väljendaksid tartlaste suhet oma kodulinnaga.

Mõtteid ja fotosid saab saata aadressil meie@tartu.ee või viia raekoja esimesel korrusel asuvasse infokeskusesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles