Noortebändid astuvad Tartus võistlustulle

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tudengibänd 2011 võitja Uebanda astub üles ka üle-Eestilisel noortebändide konkursil.
Tudengibänd 2011 võitja Uebanda astub üles ka üle-Eestilisel noortebändide konkursil. Foto: Kristjan Teedema

Täna kell 18 algab Tartus Genialistide klubis konkursi Noortebänd 2011 kontsert, kus žürii ja publiku ette astuvad viimased kaheksa eelvooru pääsenud ansamblit. Pärast peetakse samas ka pidu.

Seni on peetud kolm eelvooru Tallinnas, Pärnus ja Iisakus ning koha poolfinaali on endale kindlustanud The Blinking Lights, Taavi Peterson & Üdi, RaudRaev, Sibyl Vane, Trap of Habits ning Liblikas, kinnitas Noortebänd 2011 kommunikatsioonijuht Rain Porss.

Tartus võistlevad kahe viimase poolfinaali koha nimel ansamblid After Bailout, Ebakõlar, Eclectic Empire, Hapud Viinamarjad, Kunstnikud Lähevad Mööda, Reach to Her, Tenfold Rabbit ning Uebanda.

Noortebändi konkurss toimub tänavu juba 11. korda. Septembri jooksul konkursile laekunud demode hulgast valis muusikutest ja muusikakriitikutest koosnev žürii välja 32 ansamblit. Igast eelvoorust valib žürii välja kaks poolfinalisti, lisaks saab kaks lemmikut poolfinaali hääletada ka publik.

Novembris peetakse Tallinnas kaks poolfinaali ning Noortebänd 2011 suur finaalkontsert tuleb 25. novembril von Krahli teatris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles