Estonian Air ootab Tartult turundusabi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Lennujaam.
Tartu Lennujaam. Foto: Kristjan Teedema

Estonian Airi juht Tero Taskila nentis kohtumisel riigikogu väliskomisjoniga, et väikelennujaamadest uute välislendude käivitamisel on vaja omavalitsuste abi liinide turundamisel, vahendab ajaleht Meie Maa.

Riigikogu liige Imre Sooäär tõstatas riigikogu väliskomisjoni kohtumisel Estonian Airi juhatusega Kuressaare ja Tartu välislendude teema ning palus ettevõtte uuel juhil Tero Taskilal selgitada oma visiooni nende sihtkohtade tuleviku kohta.
 
Taskila tunnistas probleeme Eesti siselendudega ja välisriikidesse lendamise võimaluste vähesust, aga oli nõus ettevõtte rahaliste võimaluste paranedes vaatama üle ka lennud Tartust ja Kuressaarest.

Ta rõhutas, et see saaks toimuda üksnes koostöös kohalike omavalitsustega, kes panustaksid enda turundamisse välismaal.

«Kui Kuressaare ja Tartu on nõus ennast teistes riikides konkreetsetes linnades aktiivselt turundama turismi sihtkohana, siis on sinna edaspidi potentsiaalselt võimalik ka uusi välisliine avada,» ütles Taskila.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles