Maaülikool ootab abituriente tudengivarjudeks

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti maaülikooli peahoone.
Eesti maaülikooli peahoone. Foto: Sille Annuk

Eesti Maaülikooli üliõpilased kutsuvad sügisesel koolivaheajal (22.-28. oktoober) abituriente tudengivarjuna osa saama ühest tõelisest ülikoolielu päevast.

Muu hulgas saavad maaülikoolis edasiõppimisest huvitatud abituriendid võimaluse tutvuda valitud erialaga juba enne sellele õppima asumist, teatas ülikooli pressiesindaja.

Sel viisil saab õpilane, kes kahtleb oma valikutes, leida valikule kinnitust või saada teavet, et ta peab oma erialavalikud ümber vaatama.

Abiturient saab varjupäeval osaleda loengutes, tutvuda õppekavadega ning teha läbi täisväärtusliku ülikoolipäeva. Samuti on võimalik varjutada tudengeid mitmel järjestikusel päeval, kui abiturienti huvitavad võrdsel määral kaks eriala.

Varasematel aastatel on populaarseimad erialad olnud maastikuarhitektuur ning põllumajandussaaduste tootmine ja turustamine.

Osalemiseks tuleb õpilastel täita avaldus ja saata see maaülikooli üliõpilasesinduse aadressile eryytli@emu.ee. Avalduse saab alla laadida esinduse veebilehelt.

Maaülikoolis õppimise võimalustega saab tutvuda ka 26. oktoobril peetaval lahtiste uste päeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles