Politsei tabas mootorrattavargad otse teolt

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Tartus tabas politsei mootorrattavargad enne, kui sõiduriista omanik ärkas ja vargust märkas.

Eelmise nädala laupäeva varahommikul kella poole kuue ajal märkas kodanik Tartus Aleksandri tänaval kolme isikut, kes vedasid mootorratast kesklinna suunas. Arvates, et tegu võib olla varastega, andis ta nähtust märku politseile.

Politsei kontrollis esmalt sõidukit selle registreerimisnumbri järgi ning püüdis telefonitsi kätte saada selle omanikku, ent kõnele ei vastatud. Samal ajal patrullisid politseinikud Aleksandri tänava lähistel ning neilegi jäid silma mootorratta lükkajad, keda otsustati kontrollida.

Kahtlusalused ei osanud öelda, kelle mootorrattaga tegu on ning kust sõiduriist pärineb. Samal ajal, kui patrullpolitseinikud neilt selgitusi küsisid, saadeti sündmuskohale teinegi politseipatrull, kes hakkas varahommikusele hallale jäänud jälgi pidi mootorratta teekonda tuvastama.

Mööda Aleksandri tänavat jõudsid politseinikud jälgi pidi Kalevi tänavale, kus avastasid lõhutud majaaia. Mootorratta omanik magas ega olnud vargust veel avastanud.  

Kolm Aleksandri tänaval kinnipeetut toimetati politseimajja. Juhtunu uurimiseks alustas Tartu kriminaaltalitus menetlust vargust käsitleva paragrahvi alusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles