Põlvamaal paiskus külili autosid vedanud veoauto

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viga saanud autod
Viga saanud autod Foto: Rodza

Laupäeva õhtul paiskus Põlvamaal külili autosid vedanud haagisega veoauto, sõidukit juhtinud mees toimetati haiglasse.

Liiklusõnnetus juhtus eile kell 20.40 Põlvamaal Põlva vallas Partsi külas Põlva-Karisilla mnt 7,8. kilomeetril, kus vasakkurvis kaldus haagisega veoauto Mercedes Benz teepeenrale, kaotas juhitavuse ja paiskus teele külili.

Karisilla suunas sõitnud veoki koormaks olnud sõiduautod said tehnilisi vigastusi. Sõidukit juhtinud 35-aastane  mees toimetati Põlva haiglasse jälgimisele.

Õnnetuse asjaolud, sh joove on selgitamisel.

Postimehega rääkinud pealtnägija sõnul olid viga saanud kõik autod – kokku oli masinaid kuus, neist kolm jäid treileri peale.

Õnnetus juhtus alas, kus kiirusepiirang oli 70 kilomeetrit tunnis. Pealtnägija sõnul on see selline koht, kus tuleb hoog maha võtta, sest vastasel korral ongi oht teelt välja sõita.

Pärast õnnetust oli veoauto teel risti ja maha olid kukkunud ka elektriliinid ning tee oli kinni terve ülejäänud õhtu.

Politsei pressiesindaja ütles Postimehele, et tee oli suletud umbes 4,5 tundi, siis vabastati üks sõidurada ja politsei reguleeris liiklust veel hommikulgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles