Reporter.ee: Tartu kasiinos mürgeldasid agressiivsed mehed

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kurjategija
Kurjategija Foto: Corbis / Scanpix

Tartu Kivilinna keskuses asuvasse kasiinosse ööpimeduses saabunud kamp hakkas laamendama.


Agressiivsed mehed norisid kõigiga tüli, vahendas Reporter.ee.

Ühel hetkel panid kasiino töötajad tähele, et meestel on käes relvataoline ese ja nuga. Kohale kutsuti kiiresti nii turvafirma G4S kui ka kolm politseipatrulli.

Ohtu aimates jõudsid kaks meest neljaliikmelisest kambast jooksu pista. Kaks tükki aga sai politsei kätte. Neil pandi käed raudu ja toimetati jaoskonda.

Lisaks laamendajatele viidi jaoskonda ka üks kasiinos olnud tunnistaja. Kinnipeetute läbiotsimisel nuga ja relva leida ei õnnestunud.

Politsei sai minema jooksnud laamendajate kirjeldused ning asus linna peal neid otsima. Tartu bussijaama juures märgatigi kirjeldusele vastavaid isikuid.

Kui politsei nende poole pöördus, panid kahtlustatavad ootamatult jooksu. Ühte pikajuukselist meest asus jälitama naispolitseinik, kes suutis mehe pärast paarisaja meetrilist tagaajamist jalust maha lüüa ning kätte saada.

Põgenejal pandi käed raudu ja toimetati politseijaoskonda. Tema kaaslasel õnnestus aga pakku jooksta.

Mis täpselt kasiinos juhtus on politseil veel selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles