Aktiivsed mehed suunduvad orienteeruma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Orienteerumine. Pilt on illustratiivne.
Orienteerumine. Pilt on illustratiivne. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Terviseürituste sarja «Mehed liikuma» järgmine kokkusaamine on 8. septembril, mil terviseteadlikud mehed koos oma perega on oodatud orienteeruma.

Sündmus leiab aset koostöös orienteerumisklubiga Ilves. Start on avatud Lähte tervisespordikeskuses kella 16st kella 18.30ni. Orienteerujail on võimalik valida kuue raja vahel, mis erinevad üksteisest nii punktide arvu kui teekonna pikkuse poolest. Finiš suletakse üks tund pärast stardi sulgemist.

«Mehed liikuma» ühe eestvedaja, meestearsti Kristo Ausmehe meelest on orienteerumine piisavalt lihtne, kuid samas atraktiivne spordiala, mis sobib igas eas inimestele. «Spordiala tuntumaks tegemiseks Tartumaal on Lähte orienteerumisneljapäevak kõikidele uutele orienteerujatele tasuta,» lisas Ausmees.

«Mehed liikuma»-projekti eestvedamisel käib Tartumaal juba teist aastat koos meeste liikumisrühm. Praegu kuulub sellesse 55 meest, kes kõik jälgivad oma tervist ja seavad isiklikke eesmärke ning osalevad tervisespordiüritustel ja -foorumitel.

Lähtele tuleb aktiivrühma liikmetega seekord kõnelema Eesti tuntuimaid orienteerujaid Sixten Sild.

Ausmehe sõnul on aktiivrühma oodatud uuedki mehed. Selleks tuleb saata oma soov ja kontaktandmed aadressile mehedliikuma@mehedliikuma.ee. Seejärel saab liituja vastuse, milles palutakse tal külastada meestearsti. Liituja e-posti aadress lisatakse aktiivrühma listi, kuhu hakkab laekuma infot kõikide «Mehed liikuma»-ürituste kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles