Tartu noor jalgpallur pani end proovile Inglismaal

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Santose noormängija Markus Soomets Inglismaal.
FC Santose noormängija Markus Soomets Inglismaal. Foto: Erakogu

FC Santose 11-aastane noormängija Markus Soomets käis Inglismaal oma oskusi näitamas. Ta osales kuulsa Inglise klubi Aston Villa treeningutel Birminghamis ning näitas oma oskusi sealsetele treeneritele.

Klubi noortetöö koordinaatori Leino Lõnsu kinnitusel avanes Soometsal võimalus osaleda 22. - 26. augustini Aston Villa treeningutel tänu südikale esinemusele mullu oktoobris peetud Santos Cupil, mida käis vaatamas ka Aston Villa treener David Wilson.

Reisil sai Soomets tutvuda sealse klubiga ning treeningtingimustega. Samuti oli tal võimalus ennast proovile panna tugevas Aston Villa U12 võistkonnas.

Lisaks treeningule tegi Soomets kaasa treeningmängu Bristol Roversi vastu, kus 7:0 võidumängus tegi hea esituse ja ühele väravale eeltöö, lisas Lõnsu.

Inglise klubi treenerid ja noortetööjuht jäid Markuse esitustega väga rahule ja soovivad teda näha jälle järgmise aasta suvel nädalasel perioodil treenimas ja mängimas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles