Tartu valib taas lõppeva aasta väärikaima teo

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TPM

Postimees kutsub koos Tartu linnavalitsusega kõiki tartlasi ja ka meie linna sõpru oma tegemistes hetkeks peatuma ja mõtlema, mis Tartus lõppeval aastal õnnestus.


Mis oli see tegu, ettevõtmine või üritus, mis vääriks tiitlit «Aasta tegu 2008»?



Et selle valimises osaleda, tuleb juuresolevas nimekirjas oma eelistuse ette kasti teha suur ja selge rist. Iga vastaja saab märkida vaid ühe teo – selle, mis tema arvates on kõige olulisem.



Kes meie etteantud nimekirjast tiitlit väärivat tegu ei leia, võib kirjutada oma ettepaneku selle lõpus olevale tühjale reale.



Talong tuleb lehest välja lõigata ja saata hiljemalt 18. detsembriks Postimehe toimetusse Gildi 1, Tartu 50095.



Oma eelistuse võib saata ka elektronpostiga aadressil tartu@postimees.ee või avaldada oma arvamust Tartu kodulehel www.tartu.ee või Tartu Postimehe veebilehel www.tartupostimees.ee. Tähtaeg on sealgi 18. detsember.



Võitnud teo tegijad saavad linnavalitsuselt ja Postimehelt kingituse, enim mainitud ettevõtmisi märgib linnavalitsuse ja Postimehe aukiri. Nende vastajate vahel aga, kes aitavad võitjat valida, loosime välja kümme linnavalitsuse ja kümme Postimehe meenet. (TPM)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles