Olerex avas Veerikul rääkiva kiirtankla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olerxi uus kiirtankla Tartus Veerikul.
Olerxi uus kiirtankla Tartus Veerikul. Foto: Kristjan Teedema

Kütusefirma Olerex avas eelmise nädala lõpus Veeriku ostukeskuse juures testimiseks uue ja moodsa bensiinijaama, kus ostu vormistamiseks kasutatakse puutetundlikku ekraani ning tankijaid juhendab rääkiv automaat.

«Kui te lähete tankima, siis automaat kõnetab teid ning ütleb, mida ja kuidas tegema peab,» selgitas uue tankla eripära Olerexi avalike suhete juht Maily-Maria Kiviselg.

Uues kiirjaamas saab tankida bensiini 95 ja 98 ning tavalist ja erimärgistatud diislikütust. Lisaks sõiduautodele teenindab jaam ka veokeid, mille tarbeks paigaldati eraldi kõrgsurvetankur. Viimane võimaldab väikese ajakuluga täita ka raskeveokite kütusepaagid.

Tankla kogu valgussüsteem on lahendatud ökonoomsete LED-lampidega, mis reageerivad vastavalt sellele, kas tanklas on kliente või mitte. «Näiteks öisel ajal, kui tankla on tühi, põlevad lambid nõrgemalt, aga kui auto sõidab jaama sisse, lähevad lambid heledalt põlema,» rääkis Kiviselg.

Ettevõtte turundusjuhi Antti Moppeli sõnul on Veeriku kiirjaam Olerexi kolmas tankla Tartus. «Ehitasime tankla kaubanduskeskuse naabrusse ning see ei jää kaugele ka Tartu ringteest. Seetõttu sobib see lisaks Veeriku linnaosa elanikele hästi ka läbisõitjatele ja kaupluse külastajatele,» märkis ta.

Veeriku kiirjaam on Olerexi 46. tankla Eestis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles