Lihtsad vead jätsid Tammekale kaotuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammeka meestel (sinises) tuli Levadialt vastu võtta valus 0:4 kaotus.
Tammeka meestel (sinises) tuli Levadialt vastu võtta valus 0:4 kaotus. Foto: Kristjan Teedema

Lihtsad vead, mida vastased ei andesta, tähendasid, et jalgpalliklubi Tammeka pidi laupäeval vastu võtma järjekordse kaotuse, kui vihmast märjal Tamme staadioni murul alistuti Tallinna Levadiale 0:4.

Tammeka peatreener Marko Kristal kinnitas pärast kohtumist, et Tammeka suudab Eestis võrdselt mängida kõigiga, kuid selleks tuleb täielikult keskenduda ja vältida lihtsaid vigu.

Lihtsaid vigu tegid Tam­­meka mängijad aga rohkelt. 15. minutil lasti karistusalas vabalt löögile Jevgeni No­vikov ja tulemuseks oli avavärav.

Teise poolaja alguses libastus Tammeka kaitsja, mistõttu jõudis pall Vitali Leitanini, kes mänguvahendi samuti võrku saatis – 2:0. Leitan lõi ka kohtumise kaks viimast väravat.

Oma võimalusi ei suutnud Tammeka kasutada – näiteks sai Martin Jõgi paar minutit pärast avaväravat vabalt löögile, kuid meetri kaugusel väravajoonest teele saadetud pallile sai imekombel käe ette Levadia väravalukk Roman Smiško.

«Väljakul oli kaks võrdset meeskonda, lihtsalt ühe klass oli kõrgem,» võttis Kristal kokku. «Me pole selline meeskond, et lööge palju tahate, paneme teile ise rohkem.»

6. augustil kohtub meistriliiga tabelis kuuendal kohal asetsev Tammeka kodus kolmandal kohal oleva Narva Transiga, kohtumine algab kell 19.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles