Saalihokisõbrad trotsisid suvekuumust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristjan Teedema

Tartus peetud Sparta tänavahokiturniiri kolmas etapp pakkus osalejatele ja pealtvaatajatele pingelisi ning väravaterohkeid heitlusi.


Kaheteistkümne meeskonna seast tuli võitjaks Sparta spordiklubi teine meeskond, kes finaalis oli 5:2 üle Eesti Maaülikooli esimesest meeskonnast.

«Vastased mängisid targalt ja meil võib-olla sai väravate löömise isu enne kõige tähtsamat mängu otsa, sest kõigis eelnevates mängudes lõime palju rohkem väravaid,» rääkis maaülikooli mängija Paul-Kristian Padrik.

Kolmanda koha saavutas Filsandy meeskond, kes võitis 3.-4. koha mängus Sparta esimest meeskonda.

Naiskondi oli ootamatult kogunenud vaid kolm. SK Saku Fortuna võttis napi väravate vahega esikoha tabeliliidri SK Viska Viis eest. Mõlemad omavahelised kohtumised mängiti viiki, kuid kolmandat naiskonda, kelleks oli Sparta naiskond, võitis Saku suurema skooriga.

«Tartu etapid on mitu aastat olnud väga põnevad. Näiteks on siin olnud enim meeskondi Soomest, kus tänavahokikultuur on tunduvalt tugevam,» rääkis tuuri üks korraldajaid Merli Kaljuve. Ta lisas, et Tähtvere laste- ja noortepargil on väga hea atmosfäär, kuid kahjuks on see kesklinnast liiga kaugel ja inimesed ei satu siia võistlust vaatama.

Tartut esindasid seekord kaks meeskonda. Ülemisel pildil on Eesti Maaülikooli teine võistkond (valges), kus mängivad ka Tartu Ülikooli tudengid. Vastasteks on Paide-Järva noormehed.
Kaks eelmist etappi võitnud meeskond Bostik (paremal mustas) pidi seekord tunnistama teiste seas ka Sparta meeste paremust (sinistes särkides).

Tuuri järgmine etapp on Pärnus ning üldvõitjad selguvad augusti lõpus Tallinnas Vabaduse väljakul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles