Tartumaa ratsasportlane teenis Põhjamaade meistrivõistlustel pronksi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakul Egle Kalev hobusel Frank Fränk, paremal Virge Laur hobusel Filly Bella Knuthenborgis, Taanis, Põhjamaade meistrivõistlustel.
Vasakul Egle Kalev hobusel Frank Fränk, paremal Virge Laur hobusel Filly Bella Knuthenborgis, Taanis, Põhjamaade meistrivõistlustel. Foto: Erakogu

Taanis Knuthenborgis Balti- ja Põhjamaade Meistrivõistlustel kestvusratsutamises oli  Eesti esindatud nii võistkondlikult kui individuaalselt.


120 km distantsil asusid tiitlit jahtima Virge Laur (Parkuur) ja Filly Bella, Kairit Kalbre (Parkuur) ja Baltimor, Marilyn Uusna (Parkuur) ja Nero ning Egle Kalev (Ratsarügement) ja Frank Fränk. Võistkonna esindaja Õnne Halliko sõnul oli võistlusraja kvaliteet keskmisest madalam.

Enamik distantsist kulges asfaltil, kusjuures pikalt tuli läbida vahemaid linnas ja linna ümbritsevatel ringteedel. Asfaltkattel toimus samuti veterinaarne ülevaatus, mis pärast esimest ringi saigi saatuslikuks Baltimorile ja Nerole, kes väidetava lonke tõttu eemaldati. Lisaks sellele esines rohkesti keeleprobleeme. Eesti osalejaile jäi arusaamatuks asjaolu, et rahvusvahelise võistluse raja tutvustus viidi läbi vaid taani keeles.
 
Võistkondlikus arvestuses läks kirja kaks paremat tulemust ning Eestil piisas Filly Bella ja Frank Fränki lõpetamisest, et tagada pronksmedalid Norra ja Rootsi järel. Individiuaalselt teenis pronksmedali Tartumaa ratsasportlane Virge Laur koos Filly Bellaga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles