Maaülikooli lõpetas tänavu 826 tudengit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Maaülikooli lõpetas sel aastal bakalaureuseastmes 491, integreeritud õppes 89 ja rakenduskõrgharidusõppes viis tudengit. Magistrikraadi sai tänavu 241 lõpetajat, neist 22 cum laude. Kokku lõpetas Eesti Maaülikooli 826 tudengit, neist 29 cum laude.

Enim lõpetajaid oli põllumajandus- ja keskkonnainstituudis (256), sellele järgnes metsandus- ja maaehitusinstituut (221). majandus- ja sotsiaalinstituudis oli lõpetajaid 139, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudis 110 ning tehnikainstituudis ja Tartu tehnikakolledžis 101, vahendas maaülikooli pressiesindaja.

Erialadest olid suurimate lõpetajate arvuga metsanduse bakalaureuseõpe (55 lõpetajat), keskkonnakaitse bakalaureuseõpe (55) ja veterinaarmeditsiin (50). Väga arvukas oli ka maamajandusliku ettevõtluse ja finantsjuhtimise eriala, mille koos kaugõppijatega lõpetas bakalaureuseastmes 89 tudengit (41 kaug- ja 48 päevases õppes).

Kõige enam kiitusega lõpetajaid oli energiakasutuse magistriõppes (16 lõpetajast 5), aianduse magistriõppes (12/3) ning linna- ja tööstusmaastike korralduse magistriõppes (5/2).

Sel aastal lõpetas Eesti Maaülikooli esimene lend tehnotroonikuid ja loodusturismi magistreid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles