143 km/h kihutanud roolijoodik üritas politsei eest põgeneda

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reporter.ee

143 kilomeetrit tunnis kihutanud roolijoodik üritas Tartu lähedal politsei eest põgeneda, kuid raskes joobes noormees ei võtnud suure kiirusega kurvi välja ja sõitis kraavi.

Liikluspolitseinikele jäi suurel kiirusel liikunud ja hiljem kraavis lõpetanud Opel Omega silma Tartumaal Uhti kandis, vahendab Reporter.ee. Sündmusteahel sai aga alguse hoopiski sellest, et läbi juhtimiskeskuse anti politseinikele väljakutse Tartu suunas liikuva joobekahtlusega Renault-juhi kohta.

Infot kontrollima liikudes fikseerisid liikluspolitseinikud aga vastutuleva Opel Omega kiiruseks 143 kilomeetrit tunnis ja seda teelõigul, kus lubatud sõidukiiruseks on 90km/h.

Patrull keeras Opelile järele, mille peale selle juht üritas sõita kõrvalteele, kuid kihutas suure kiiruse tõttu ristmikul teelt välja.

Ohtlik manööver lõppes ülimalt õnnelikult – ohutussaare kõrval oli nimelt kaks jalgratturit, kellest auto väga napilt möödus. Sõiduki roolis oli «vahtralehega» 1989. aastal sündinud Tambet, kellel tuvastati raske alkoholijoove.

Auto viidi parklasse ja juht toimetati kainenema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles