Politsei annab leitud rattad taas linnale

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil omanikku ootavad jalgrattad Lõuna prefektuuri laos.
Pildil omanikku ootavad jalgrattad Lõuna prefektuuri laos. Foto: Margus Ansu

Tartu politseijaoskond annab lähiajal Tartu linnavalitsusele üle 36 leitud jalgratast, millele omanikud ei ole järele tulnud. Neil, kes on oma kaherattalisest ilma jäänud, on võimalik seda siiski veel politseimajas otsimas käia.


Politsei hoiab leitud esemeid enda käes aasta aega. Kui selle aja jooksul omanikud neile järele ei tule, siis antakse need üle leiukohajärgsele kohalikule omavalitsusele, vahendas Tartu linnavalitsus.

Juuni alguses antakse üle enne 2010. aasta juunit leitud esemed. Ratastest ilma jäänud isikutel on võimalik praegu otsida oma sõiduriista politsei- ja piirivalveameti veebilehelt leitud esemete andmebaasist. Samuti saavad inimesed isiklikult kohale minna Tartu politseimajja (Riia 132) 6. juunil kell 15-19.

Kaasa võtta ratta dokumendid ja isikut tõendav dokument.

Sügisel andis politsei Tartu linnale ligi poolsada leitud jalgratast. Linn jagas need Tartus laste hoolekandega tegelevate asutuste vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles