Tamme staadion joosti lahti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tavapärase kõrgete käärikandjate linditükeldamise asemel otsustati Tartu esindusstaadionil lint lahti joosta. Seda tegid Tartu esindusisikud Neinar Seli (taga keskel) ja Urmas Kruuse ning Tamme staadioni hing, endine pikamaajooksukuulsus Vladimir Heerik.
Tavapärase kõrgete käärikandjate linditükeldamise asemel otsustati Tartu esindusstaadionil lint lahti joosta. Seda tegid Tartu esindusisikud Neinar Seli (taga keskel) ja Urmas Kruuse ning Tamme staadioni hing, endine pikamaajooksukuulsus Vladimir Heerik. Foto: Kristjan Teedema

Laupäeval tehti Tartus sporti piltlikult öeldes peaaegu igal platsil ja tänaval. Mööda linnatänavaid kihutasid tippratturid, Lõunakeskuse parklas patsutati tänavakorvpalli ja koos Kuldliiga hooaja avapauguga avati efektselt ka renoveeritud Tamme staadion.


Spordirajatisele enam sobivamat avamislahendust ei saanud olla. Tavapärase kõrgete käärikandjate linditükeldamise asemel otsustati Tartu esindusstaadionil lint lahti joosta. Seda tegid Tartu esindusisikud Neinar Seli (taga keskel) ja Urmas Kruuse ning Tamme staadioni hing, endine pikamaajooksukuulsus Vladimir Heerik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles