Sõnasõda IRLis jätkub: Kalle Muuli nimetas parteikaaslast otse-eetris rumalaks (10)

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Muuli.
Kalle Muuli. Foto: Tairo Lutter

Täna Kuku raadio otsesaates «Muuli ja Riikoja» olid saatejuhtidel muu hulgas teemaks sisepinged Isamaa ja Res Publica Liidus (IRL). Saatejuht Kalle Muuli, kes on ka IRLi liige ning keskkonnaministri Siim Kiisleri nõunik, kritiseeris väga teravalt erakonna Tartu piirkonna eelmise juhi Peeter Laursoni viimase aja käitumist.

Kalle Muuli arvas raadioeetris, et Laursonist oli äärmiselt alatu hakata ministrit esmaspäeval Tartu vaksali kohvikus toimunud partei piirkondlikul koosolekul sõimama.

«Lisaks sellele, et Laurson kutsus kohale ajakirjaniku, kutsus ta sinna ka oma isa, kes pole IRLi liige. Tema (Laursoni isa – toim) oli seal koosolekul kõige suurem ministri sõimaja,» lausus Muuli. (Fakti täpsustus: tegelikult ei kutsunud Laurson Tartu Postimehe reporterit Kelly Kukinit koosolekule – toim.) 

Kalle Muuli meenutas saates ka 2016. aastat, mil erakonna juhatus kaalus Laursoni IRList välja viskamist, kuna Laurson esitas meediale valeväiteid erakonna rahastamise kohta. Muuli sõnutsi oli toona Laursoni kaitsjaks just Siim Kiisler.

«Mis puutub Peeter Laursoni, siis minu meelest on ta lihtsalt üks õnnetu inimene,» sõnas Muuli.

Muuli hinnangul püüab Laurson provokatiivse käitumisega kasvatada enda poolt hääletajate hulka riigikogu valimistel. «Ta on nii rumal, et ta ei saa isegi aru, et Urmas Klaas on need hääled juba ammu ära noppinud,» sõnas Muuli.

«Mis puutub Peeter Laursoni, siis minu meelest on ta lihtsalt üks õnnetu inimene,» sõnas Muuli tänases saates.

Tänast Kuku raadio saadet «Muuli ja Riikoja» saab järelkuulata siit. Sisepingetest IRLis tuleb juttu alates 18. minutist.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles