Läti kalamees lõikas omale noaga jalga

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalamehed Peipsi järvel. Pilt on illustreeriv
Kalamehed Peipsi järvel. Pilt on illustreeriv Foto: Sille Annuk / Postimees

Eile hommikul kella 8.40 paiku laekus hädaabinumbril teade, et jalgsi Rootsikülast Peipsi järvele läinud kalastajaga juhtus õnnetus. Nimelt oli noaga külmunud kalasööta tükeldama asunud Läti kodanik endale terariistaga mitme sentimeetrise haava jalga lõiganud.

Et viga saanud mees omal jõul tagasi kaldale tulla ei suutnud, palus temaga koos olnud sõber kohalike piirivalvurite abi. Viga saanud mehele ruttasid appi Varnja piirivalvurid, kes kannatanu mootorsaanile võtsid ning kiirelt paari kilomeetri kauguselt kaldale toimetasid.

Kaldal anti jalahaavaga mees üle meedikutele, kes talle kohapeal arstibi andsid. Mustvee kordoni juhtivpiirivalvuri Olav Ojasaar sõnas, et tänu aegsasti laekunud hädaabiteatele ja selgetele asukoha juhistele jõudis mootorsaanipatrull reageerida sündmuskohale loetud minutitega ning seeläbi õnnestus abivajaja kiirelt meedikute hoole alla anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles