Maadlejate Koosa maiturniiri vürtsitasid soomlased

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreeka-rooma maadlus.
Kreeka-rooma maadlus. Foto: Erakogu

Maadlejate XIX Koosa Maiturniirist, kuni 17-aastaste poiste jõuproovist, on kujunenud teeneka treeneri Eldur Edela mälestusturniir kreekaroomlastele.

Tänavu «vürtsitasid» eestlaste maadlust soomlased, kes viisid ära pooled esikohad kadettide kaaludes ja kolm medalit veel nooremate/kergemate jõuproovilt.

Võõrustajate omavahelises kemplemises olid medalivõitudest saadud punktidega paremad Tartumaa poisid (45 p.), linnapoistele 42 punkti.

Kohalikest klubidest edukamad: 40. võistlushooaega tähistav Tartu Kalev/Englas SK - Karlis Hallik, Siim Vigel ja Hindrek Käppa 19 p., EMÜ SK - Kristjan Toots, Kristjan Arold ja Keith Stseglov 17 p., Peipsiäärsed SK - Dmitri Kolevatov, Aleksander Artasov ja Aleksander Botsarov - 16 p., MK Jaan - Hannes Kolessov, Raul lepaste ja Riivart Grauberg 13 p., Tartu Valla SK - Endi- Brendon Timofejev ja Karli Pärna 9 p., TÜ ASK - Rainer Grossberg ja Taavi Traks 8 punkti.
Nooremate kaalude medalikonkurentsi sekkusid võõrustajatest vaid maapoisid: vennad Robin-Johannes Padar, Karl Johannes Laanesaar, Jaan-Martin Kalanen, Marek Kadai ja Anti Privits.
Tartlaste kevadine võistlushooaeg veel kestab ja tulekul on Põhjamaade meistrivõistlused, kus Eestit esindavad ka tartlased, Tartu meistrivõistlused rannamaadluses ja Georg Hackenschmidti mälestusturniir.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles