Tasku korraldab ilupäeva

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu moe- ja vabaajakeskus Tasku
Tartu moe- ja vabaajakeskus Tasku Foto: Margus Ansu

Sel laupäeval kutsub Tasku huvilisi keskusesse ilupäevale, mis keskendub looduskosmeetikale ja tervisele.


Ürituse raames saab tutvuda erinevate looduskosmeetikatoodetega ning samuti avaneb võimalus kohapeal õpitubades ise valmistada erinevaid ilutooteid, teatas keskuse turundusjuht Kristel Tannik.

Õpitubade üks eestvedajaid, Jume Organica juhi Christina Treieri sõnul soovitakse Ilupäeva raames inimesi ärgitada rohkem mõtlema sellele, mida igapäevaselt oma nahale pannakse.

«Ökoloogilise käsitöökosmeetika eeliseks on kindlasti tema looduslikkus ja tervislikkus,» ütles Treier, lisades, et koduste vahenditega on väga lihtsalt võimalik valmistada näiteks efektiivselt toimiv kehakoorija või -õli.

Laupäevasel Ilupäeval ootab külastajaid ühtekokku 13 erinevat õpituba, kus lisaks ilutoodete valmistamisele tutvustatakse mitmesuguseid loodusliku kehahoolduse viise, samuti jagatakse kasulikke näpunäiteid ja nippe.  

Õpitubade ja looduskosmeetikatoodetega tutvumise kõrval on võimalik proovida ka massaažitoole, kogeda kätehooldust koos massaažiga, valmistada smuutisid või lasta endale teha looduskosmeetikaga näomeiki.

Ilupäev toimub keskuse esimese korruse aatriumis kell 12 - 15.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles