Vanemuine tähistab rahvusvahelist balletipäeva otseülekannetega proovisaalist

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balletti proovisaal Vanemuise teatrimajas.
Balletti proovisaal Vanemuise teatrimajas. Foto: Sille Annuk

Vanemuise balletitrupp näitab homme, 5. oktoobril Facebooki vahendusel reaalajas, milline näeb välja balletiartisti päev teatris.

Facebook'i otselülitustel proovisaali saab näha tantsijate igahommikust balletitundi, vestlusi balletiartistidega ning samuti intervjuud Vanemuise balletijuhi Mare Tommingaga, kes tutvustab eesolevat hooaega.

Otselülitused toimuvad kogu päeva vältel, esimene neist algab kell 9.55. Täpsema ajakava leiab soovija Vanemuise Facebooki lehelt.

Balletimaailma telgitaguste tutvustamise internetis ehk World Ballet Day LIVE’i on algatanud viis suurt balletiteatrit The Australian Ballet, Bolshoi Ballet, The Royal Ballet, The National Ballet of Canada ja San Francisco Ballet. LIVE leiab sel aastal aset 5. oktoobril, kui 22 tunni jooksul näidatakse publikule kõike seda, mis toimub maailma tipptasemel balletiteatrites.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles