Tartu linnapeakandidaatide debatt läheneb. Esita oma küsimus

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu (Artur Kuusi montaaž)

Tartu Postimees ja Kuku raadio korraldavad esmaspäeval, 9. oktoobril Vanemuise kontserdimaja teise korruse fuajees Tartu linnapeakandidaatide debati, mis jõuab ülejärgmisel päeval digilehe ning raadioeetri vahendusel avalikkuse ette.

Debati videosalvestis saab Tartu Postimehe veebiportaalis avalikuks 11. oktoobri hommikul. Helisalvestis läheb Kuku raadio eetrisse kell 13.

Huvilised on oodatud toimuvale vahetult kaasa elama ka esmaspäeval kohapeal. Kontserdimaja uksed on avatud kella 17.30st ning lahti on kohvik. 

Debatis osalevad Aadu Must Keskerakonnast, Urmas Klaas Reformierakonnast, Jarno Laur Sotsiaaldemokraatlikust Erakonnast, Aivar Riisalu Isamaa ja Res Publica Liidust, Indrek Särg Eesti Konservatiivsest Rahvaerakonnast, Jüri Kõre valimisliidust Tartu Heaks ning Hannes Klaas valimisliidust Tartu Eest.

Debatti juhivad Tartu Postimehe peatoimetaja Rannar Raba ja Kuku raadio vanemtoimetaja Madis Ligi.

Publiku küsimused kandidaatidele on märgusõnaga «debatt» oodatud hiljemalt 9. oktoobri keskpäevaks aadressile rannar.raba@postimees.ee. Et tegemist on raadiosaate salvestamisega, ei saa kohapeal küsimusi esitada.

49-liikmelisse Tartu linnavolikokku pürib tänavustel kohalikel valimistel 360 inimest. Valimiste põhipäev on 15. oktoober.

Valimispäeva õhtul jälgib Tartu Postimees jooksvalt erakondade ja valimisliitude peopaikades toimuvat ning annab operatiivselt edasi värskeid valimistulemusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles