Tudengilaulu tiitli võitis Eneseimetlejate Klubi

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu tudengite kevadpäevade parima tudengilaulu esitas žürii arvates emakeelset pärimuslikku poppi maailmamuusikat viljelev kollektiiv Eneseimetlejate Klubi. Kollektiiv ise kirjeldab ennast kui sotsiaalaktuaalset imetlust.


Ülikooli kultuuriklubi teatel täitus klubi PlinkPlonk eile õhtul paljude muusikasõpradega, kes saabusid nautima «Tudengilaul 2011» seitset parimat kollektiivi. «Võitis kollektiiv, kes oli vaimukas, filosoofiline ja heade sõnadega,» ütles žürii liige Ants Johanson.

Lisaks Johansonile hindasid finaalkontserdil esinenud kollektiive Kadri Voorand, Lauri Hermann, Viviane Kallaste ja Loit Linnamägi.

Võitjale kuuluvad tiitel «Tudengilaul 2011» ja IS Music Teami kinkekaart väärtusega 650 €.

Lauri Hermanni sõnul oli Eneseimetlejate Klubi esitus hea diktsiooni, sisu ning meisterliku teostusega nagu draama-show. Žürii leidis, et võitjad olid suurepärase lauluoskusega, tudenglikud ja tõmbasid publiku kaasa.

Lisaks peaauhinnale võitis Eneseimetlejate Klubi ülekaalukalt ka publiku südamed. Žürii valis veel välja parima vokalisti ja instrumentalisti ning andis ka erikategooria.

Vokaalsete võimete poolest oli parim ansambli Ketikoerad laulja Kaspar-Ikevald Rannap. Parima instrumentalisti tiitli pälvis saksofonist Pille-Rite Rei. Žürii premeeris erikategooriaga lavalise oleku eest muretut ja positiivset indie-poppi viljelevat koosseisu Domino Duo.

Lisaks oli välja pandud eriauhind, tasuta muusikavideo M Studio Grupilt, mille võitis Maris Aljaste Group.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles