Cinamon alustab Tartu kino uuendamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cinamoni uuest sisekujundusest, mille autoriks on Jan Skolimowski (KAMP Arhitektid).
Cinamoni uuest sisekujundusest, mille autoriks on Jan Skolimowski (KAMP Arhitektid). Foto: 3D illustratsioon, SaarnakVisuals

Cinamoni kinokett alustab järgmisel nädalal Tartu Tasku keskuse kino renoveerimist, et pärast värskenduskuuri avada seal uudse sisekujunduse ja tipptasemel tehnikaga kogu Balti regiooni moodsaim kobarkino.

Cinamon Holdingu juht Tatiana Tolstaya rõhutas, et renoveerimistööde ajaks kino kinni ei panda, sest kinosaalid saavad värskema ja mugavama välimuse järk-järgult. Täismahus avatakse kino järgmise aasta veebruaris. 

Cinamon investeerib oma Tartu kino uuendamisesse ligi 2 miljonit eurot, millega ühtlasi algab suuremahuline Cinamoni kinosaalide renoveerimise projekt kõigis kolmes Balti riigis. Tuleval aastal saab täieliku värskenduse Cinamoni kino Leedus Kaunases ning 2019. aastal Lätis Riias ja Liepajas.

Cinamon Holdingu kommertsdirektor Toomas Luhats märkis, et kõik renoveeritavad kinod ehitatakse uue kontseptsiooni järgi, nii tulevad saalidesse tipptasemel toolid ja laserprojektorite süsteem.

Koos käivitunud renoveerimistöödega saab uuema ja värskema ilme kogu Cinamoni kinoketi visuaalne identiteet. Samuti võetakse kasutusele uue ilme ja uute võimalustega Cinamoni interneti koduleht, mobiilrakendus ning piletite ja snäkkide selveterminalid kinodes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles