Tartumaalased võitsid sulgpalli GP-sarja avavõistlusel enamiku esikohtadest

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulgpall. Illustreeriv foto.
Sulgpall. Illustreeriv foto. Foto: Andres Haabu

Koos B-liigadega võistlesid 23. septembril Pärnu spordihallis 26 erinevas vanuseklassis ja mänguliigis 169 noort sulgpallurit. Kõige edukam oli Tartu sulgpallklubi Triiton, kes kahekümne kuuest esikohast võitis koguni seitseteist. Järgnes Tartu ülikooli akadeemiline spordiklubi nelja esikohaga.

Alla 11-aastaste vanuseklassis osutus kõige paremaks väikseks neiuks Emilia Šapovalova (Tartu Kalev). Poistest võidutses Oliver Hani (Triiton), vahendas sulgpallitreener Rainer Kaljumäe.

Alla 13-aastaste vanuseklassis tõusis poodiumi kõrgeimale astmele neiudest Kertu Voore(Nõo). Poiste esikoht läks Daniel Kornejevile (Triiton). Tüdrukute paarismängu parimad olid Heili Merisalu ja Kertu Voore (Nõo) ja poistest said esikoha Oliver-Kristof Sokk (Triiton) ja Tregert-Gustav Värv (TÜASK).

Kuni 15-aastaste seas noppis neiude kulla Johanna Violet Meier (Triiton). Poistest oli edukaim Hannes Hani (Triiton). Neiude paarismängu parimad olid Johanna Violet Meier ja Liisbet Sugasep (Triiton). Poiste paarismängu esikoht läks Gregor Rämmalile ja Mihkel-Mart Liimile (Triiton). Segapaarismängus võidutsesid Gregor Rämmal – Karoliine Inselberg(Triiton).

Vanusegrupis kuni 17-aastastele läks neidude esikoht Ramona Üprusele (TÜASK). Poistest oli parim veel eelmisel hooajal Pärnu sulgpalliklubi ridadesse kuulunud Hans-Kristjan Pilve(Triiton). Neiude paarismängu võitsid Ramona Üprus (TÜASK) ja Catlyn Kruus (Triiton). Poiste paarismängu kuld kuulus Artur Ajupovile ja Tauri Kilgile (Triiton).

Juunioride vanuseklassis, mis oli osavõtult kõige hõredam oli poistest parim Klaus-Kruus(Tallinna Sulgpallikool). Tüdrukutest võitis Karina Kapanen(Triiton). Meespaarismängu parimad olid Alexander Raudsepp ja Hans-Kristjan Pilve(Triiton), tüdrukute naispaaris Karina Kapanen ja Victoria Korobova (Triiton). Segapaarismängus võitsid veel alles alla 15-aastaste vanuseklassi kuuluv Ramona Üprus (TÜASK) ja alla 17-aastaste vanuseklassi kuuluv Artur Ajupov (Triiton).

Järgmine noorte GP-sarja etapp toimub 14. - 15.oktoobril Tallinnas. Järgmised tiitlivõistlused sulgpalluriite jaoks on alla 17-aastaste Euroopa meistrivõistlused Prahas selle aastal novembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles