Vorbusel Emajõkke kukkunud Läti kalastaja leiti Ihaste silla juurest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emajõgi.
Emajõgi. Foto: Margus Ansu

Tähtvere vallas Vorbusel jäi 13. septembri õhtul kadunuks Läti kalastaja, kes oli kukkunud paadist vette ja vajunud vee alla. 57-aastase mehe surnukeha avastas üks teine kalamees möödunud reedel.

Politsei alustas koos abilistega mehe otsinguid kohe pärast õnnetust ning jõge uuriti nii kaldalt kui vee pealt iga päev. Jõepõhja kontrolliti mitmel pool sonariga, kuid seegi ei andnud tulemusi. Tähtvere valla piirkonnapolitseinik Anti Peiponen avaldas nädal pärast õnnetust arvamust, et otsinguid raskendab jõe kiire vool, mis võib surnukeha uppumispaigast kiiresti kaugemale viia.

Nii paraku oligi juhtunud. Möödunud reedel veidi enne kella 16 teatas üks kalamees häirekeskusele vees hulpivast surnukehast Ihaste silla lähistel. Päästjad tõid laiba kaldale. Politsei tuvastas, et tegu ongi sama kalastajaga, kes jäi Vorbusel kadunuks üheksa päeva varem. Vette kukkumise kohast kandus tema surnukeha allavoolu ligi tosin kilomeetrit.

Hukkunu kehal väliseid vägivallamärke ei tuvastatud. Surma põhjuse selgitab ekspertiis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles