Tartumaa noored tõstjad sõitsid Euroopa võistlustele

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartumaa noored tõstjad koos treener Igor Baškiroviga Euroopa noorte meistrivõistlustel Kosovos Pristinas.
Tartumaa noored tõstjad koos treener Igor Baškiroviga Euroopa noorte meistrivõistlustel Kosovos Pristinas. Foto: Erakogu

Sel nädalal osaleb Eesti koondis Euroopa noorte meistrivõistlustel U15 ja U17 vanuseklassis. Seitsmest koondislasest viis on pärit Tartust ja Tartumaalt.

Tartlastest tegi oma etteaste 25. septembril U17 vanuseklassis kuni 62 kilo kehakaalus võistlev Daniil Masjukov (SK Jõud Junior), kes sai seitsmenda koha kogutulemusega 179 kg. Samal päeval U15 vanuserühmas kehakaalus kuni 69 kilo võistelnud Alexander Moiseenko sai kaheksanda koha kogusummaga 187 kg.

Täna astub võistlustulle SK Mäksa sportlane Mona Saar U15 vanuserühmas kuni 63 kilo kehakaalus. Homme esineb U15 vanuseklassis kuni 94 kilo kaalus Tartu SK Jõud Junior esindaja Džan Baškirov. Laupäeval saab aga pöialt hoida U17 vanuserühmas kaasa löövale SK Jõud Juniori sportlasele Nikita Klevtsovile, kes võistleb 94+ kilo kehakaalus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles