Galerii: Tammelinna päevad said sportliku lõppakordi

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Terve nädala kestnud Tammelinna päevad lõppesid täna Tamme staadionil sportliku perepäevaga. Lisaks jooksu- ja pallimänguvõistlustele sai seal näha ka hulka veepäästekoeri ning kaitseliidu tehnikat.

5-aastase Ketrin Kallel rippus Tamme staadionile tulles kaelas Tartu rattamaratoni medal. «Meil on tõesti väga tihe päev olnud täna. Tulime rattamaratoni lastesõitudelt kiiruga siia jooksma,» rääkis Ketrini isa Rein Kalle tütrele samal ajal jooksunumbrit dressipluusi külge kinnitades.

Küsimusele, kas talle meeldib rohkem joosta või rattaga sõita, vastas 5-aastane Ketrin kõhklemata :«Mulle meeldivad mõlemad!»

Kõige enam said Tamme staadionil tähelepanu kuus veepäästekoera. Kuus pruunikat leonbergerit ja üks mustakarvaline newfoundlandi koer nautisid suurte ja väikeste kahejalgsete patsutamisi.

«Paisid ei ole neile küll kunagi küllalt,» märkis newfoundlandi koera Eike perenaine Hiie Paas.

Enim hämmastas külastajaid asjaolu, et massiivne veepäästekoer, kes täiskasvanueas kaalub julgelt üle 70-e kilo, on vees väga osav ja kiire.

«Inimesest ujub ta kindlasti kiiremini. Talle pole mingi probleem kolm täis meest veest kaldale aidata,» märkis Hille Paas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles