Tartu Postimees palub vabandust

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vellavere krossirada
Vellavere krossirada Foto: Margus Ansu

12. septembri Tartu Postimehes ilmus reporter Vilja Kohleri sulest uudis «Külaselts jäi vallale ja krossiraja arendajale alla», muu hulgas kirjeldati selles MTÜ Vellavere juhatuse liikme Ingrid Mardi sõnadele tuginedes hiljutist juhtumit, kus Konguta vallavolikogu esimees ja Elva linnapea Aivar Õun blokeeris oma autoga Kulbilohu krossiraja naabruses Kogrejärve kinnistu väljasõidutee. Seejuures jättis reporter kahetsusväärselt lugejatele edastamata Aivar Õuna versiooni juhtunust. Teeme seda nüüd.

Aivar Õun: «Sellist situatsiooni ei olnud. Kinnitan, et mina ei ole mitte kunagi mitte mingil moel Ingrid Mardi liikumist takistanud. Minu sõnu võivad kinnitada krossiraja piletimüüjad ja turvamehed, kes kõnealust situatsiooni pealt nägid. Minu silmis oli ajalehes ilmunud väidete näol tegemist ühe, kohtuotsuses pettunud inimese tahtliku valetamisega. Tegelikult lahkusin tol päeval Ingrid Mardit silmates kohe ega tõkestanud tema teekonda mitte kuidagi. Mul on kahju, et Tartu Postimees avaldas minu isikut alusetult laimava väite.»

Tartu Postimees kinnitab omalt poolt, et peab endiselt väga lugu ajakirjanduseetikast ja peab oluliseks kajastada mistahes sündmusi tasakaalustatult ja mitmekülgselt. Seepärast palub toimetus Aivar Õuna ees juhtunu pärast vabandust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles