Sõudjad ja aerutajad võistlesid Emajõe maratonil

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emajõe maraton.
Emajõe maraton. Foto: TPM

Veidi üle 130 inimese asus täna hommikul Emajõe maratoni starti. Kes lühemale distantsile Rekult (37 km), kes pikemale sõidule (56 km) Jõesuust. Kella 17 paiku, mil finiš suleti, olid kõik osalenud kenasti kohal.

Seesugust maratoni peeti Emajõel õigupoolest juba 35. korda. Nii palju võistlejaid pole sellel aga kunagi osalenud. Võitjaks osutus ühepaadil sõudnud Aleksei Lipintsov, kulutades selleks aega veidi alla nelja tunni (3:52:26). Sama mees võitis maratoni ka mullu. Teisena saabus Ujula tänava äärsesse ujumispaika Kevin Kriisa (4:25:31) ning kolmandana kahesel kajakil Merike Rahnik ja Ülar Roose (4:31:46).

Lühemal võistlusmaal oli kiireim neljapaat koosseisus Rasmus Tensing, Markus Uibo, Heigo Tiidemaa ja Uku Varblane. Neil kulus 37 km läbimiseks aega 2:31:22. Teisena saabus üksiksõudja Mihkel Taros, kes ei jäänud neljapaadist kuigi kaugele (2:35:02). Kolmandana saabus Kaspar Sula, kaotust Tarosele tuli veidi üle kolme minuti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles