Fotod: auto ja linnaliinibuss ei jõudnud parema käe reeglis kokkuleppele ja põrkasid kokku (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rannar Raba

Tartus Ravila tänava ja Viljandi maantee võrdväärsel ristmikul toimus täna hommikul kella poole üheksa paiku liiklusõnnetus, kui kokku põrkasid sõiduauto Peugeot ja number 3 linnaliinibuss.

Õnnetuse asjaoludena tõi politsei välja, et ühel ajal tuli igast suunast üks sõiduk ning nagu sellisel juhul tavapärane, hakkas üks juhtidest tasapisi oma manöövrit sooritama.

Sel korral alustasid esimesena manöövri sooritamist neljast masinast nii Peugeot kui buss, mis põrkasid kokku. Masinad said kahjustada.

Foto: Rannar Raba

Sündmuskohal avarii asjaolusid selgitanud politseinik toonitas, et kui võrdväärsel ristmikul tekib olukord, kus kõik sõidusuunad on kinni ja mitu masinat alustab korraga manööverdamist, kehtib neile kahele manööverdajale jätkuvalt parema käe reegel. Antud juhul pidanuks bussijuht andma sõidu eesõiguse Peugeot’le.

Õnneks keegi kokkupõrkes viga ei saanud, ei sõidukite juhid ega ka bussis kaasa reisinud 15 inimest.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles