Tartu noored sulgpallurid võitsid Euroopa karikaetapil hõbeda

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Kert (vasakul) ja Marcus Lõo autasustamisel.
Karl Kert (vasakul) ja Marcus Lõo autasustamisel. Foto: Erakogu

Leedus Klaipedas peetud sulgpalli juunioride Euroopa karikavõistluste etapil olid eestlastest kõige edukamad Karl Kert ja Marcus Lõo, kes said meeste paarismängus teise koha.

Teel finaali alistasid Kert ja Lõo veerandfinaalis teise asetusega Soome paari Justus Kilpi ja Victor Lindahl 21:18, 22:20. Poolfinaalis võideti venelasi Evegeni Chertilini ja Alexander Nikulinit 21:15, 21:17, vahendas treener Rainer Kaljumäe.

Finaalis kohtuti kõrgeima paigutusega teise Venemaa paari Mihkail Lavrikovi ja Georgi Karpoviga. Karpov tuli samal turniiril võitjaks üksikmängus ja Lavrikov segapaarismängus. Finaalmängus alustati võrdselt, kuid esimese geimi teises pooles said venelased eduseisu ja hoidsid initsiatiivi mängu lõpuni, võit vormistati tulemusega 21:18, 21:11.

Teine Eesti meespaar Hans-Kristjan Pilve ja Alexander Raudsepp jõudsid poolfinaali.

Üksikmängudes oli eestlaste parim tulemus Karl Kerti koht veerandfinaalis, kus ta läks vastamisi esimese asetusega Kasahstani mängija Dmitri Panariniga ja pidi vastu võtma kaotuse 10:21, 16:21.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles