Galerii: Janek Õiglane ja teised kümnevõistlejad avasid spordimuuseumi perepäevade sarja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel laupäeval tegi Eesti spordi- ja olümpiamuuseum algust oma perepäevade sarjaga, mille raames kutsutakse iga kahe-kolme nädala tagant külla mõned Eesti tippsportlased. Avaüritusel sai näha hiljutisel kergejõustiku MMil kümnevõistluses neljanda koha saavutanud Janek Õiglast ning ala tulevikutegijaid Hans-Christian Hausenbergi ja Karel Tilgat.

Perepäevad toimuvad vabas õhkkonnas, mis tähendab seda, et sportlastega saab juttu puhuda, neilt autogrammi küsida või koos nendega pilti teha. Samuti saab nendega mõõtu võtta spordimuuseumi osalusnäituse «Kõik mängu» erinevatel atraktsioonidel.

Igal perepäeval keskendutakse mingile kindlale spordialale või spordialade rühmale. Näiteks jõulude eel on plaanis raskejõustiku päev, kuhu peaks kohale tulema tõstja Mart Seim ja loodetavasti ka maadleja Heiki Nabi; isadepäeva eelsel laupäeval on lubanud külla tulla aga tipprattur Tanel Kangert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles