Genialistide klubi toob aastapäevaks kokku muusika, poeesia ja draama

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Genialistide klubi hoov.
Genialistide klubi hoov. Foto: Raimu Hanson

Täna tähistab multikultuurimaja Genialistide klubi koos festivali Draama lõpetamisega kell 22 oma 11. aastapäeva. Suures saalis esineb rokibänd Miljardid eesotsas Marten Kuningaga. Kontserdile eelneb kirjandussündmus «Binaarpoeesia», kus esitatakse teatriga seotud inimeste ja arvuti koostöös sündinud luulet.

Hilisõhtul tantsutavad külalisi Genklubi ja Draama plaadikeerutajad Karl Edgar Tammi (Must Kast), Kashel (Genklubi), Sander Põllu (Draama), Illimar Vihmar (Draama), Veiko Tubin ja Katrin Pärn (Tartu Uus Teater), Martin Tikk (Viljandi kultuuriakadeemia), Kaspar Aug (Generaadio) ja Villem Varik (qq festival, Viljandi loomemajanduskeskus, Mulks).

Genklubi programmijuhi Henri Roosipõllu teatel tegutsevad Lai 37 taga asuvas majas lisaks klubile teater Must Kast, kogukonnaraadio Generaadio, sõltumatud plaadipoed Psühhoteek ja Gramophonetree Records, toidukoht Göök ja baar Möku.

Samas majas toimus sel nädalal osa Draama festivalist. Septembri lõpuni on sealsamas tulemas Jaapani kuu sündmused, kontserdi-, teatri-, filmi-, arutelu- ning Ladina-Ameerika tantsude õhtud jm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles