Fotod: Tartus avati Lõuna-Eesti suurim kohvikeskus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nejapäeva õhtul avas Eesti juhtiv espressoettevõte Kafo suurejoonelise kohvipeoga oma Tartu esinduse. Lõuna-Eesti suurimat kohvikeskust olid kogunenud uudistama nii Tartu linnapea Urmas Klaas kui ka Kafo koostööpartnerid, kliendid ja muidu kohvisõbrad.

Ettevõtte teatel on Ülikooli tänaval asuv kohvikeskus pakutava sortimendi suuruse ja teenuste rohkuse poolest piirkonna suurim omataoline esindus. Kafo Tartu piirkonnajuhi Heddi-Liis Lauritsa sõnul on Lõuna-Eestis aastate jooksul teenindatud ligi 500 äriklienti ning Tartusse laienemine oli nende jaoks järgmine loogiline samm.

Tartu linnapea Urmas Klaas märkis oma tervituses, et tal on hea meel uue kohvikeskuse üle, kuna kohv ja kohvikultuur on alati kuulunud Tartu juurde. Klaas lisas, et Tartus paikneb Eesti üks vanimaid kohvikuid Werner ja kohvi joomisel on ülikoolilinnas väga suur traditsioon.

Seda, et taolist kohvikeskust on Lõuna-Eestis juba pikemat aega oodatud, kinnitas ka Cafe Truffe'i juhataja Alena Oja.

«Siin piirkonnas pole taolist kohvikeskust ning meie jaoks tähendab Kafo Tartusse laienemine kohvimaailma lähemale kolimist, mis kindlasti toob kaasa ajavõidu nii uute kohvitrendidega tutvumisel kui kauba tellimisel,» märkis Oja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles