Eakatele tuleb Tartu kesklinnas orienteerumisüritus

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Orienteerumiskaart. Foto on illustratiivne
Orienteerumiskaart. Foto on illustratiivne Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Linnavalitsus korraldab koostöös Ropka-Karlova päevakeskusega 22. septembril, autovabal päeval eakatele Tartu kesklinnas orienteerumisürituse.

Start antakse reedel, 22. septembril kell 11 raekoja saalis, teatas linnavalitsus. Samas asub ka finiš. Linnas orienteerutakse jalgsi ning eesmärk on tunni ajaga läbida võimalikult palju etteantud punkte. Üritusele on oodatud 60-aastased ja vanemad inimesed neljaliikmeliste meeskondadena. Punktide kirjelduse järgi peavad meeskonnad aru saama, millist objekti või ehitist on otsida vaja.

«Seega peavad orienteerujad kasutama oma teadmisi Tartu linnast ja planeerima oma liikumisteekonna nii, et tunni ajaga saaks läbida võimalikult palju punkte,» rääkis Ropka-Karlova päevakeskuse tegevjuht Senta Michelson. Orienteerumine on tema hinnangul hea võimalus koos kaaslastega tervislikult liikuda ning samal ajal õppida tundma uusi ja ehk seni märkamata jäänud kohti Tartu kesklinnas.

Orienteerumisel osalemiseks tuleb registreeruda hiljemalt 14. septembriks Ropka-Karlova päevakeskuses telefonil 736 6762 ja 515 5534 või e-kirja teel tartu.pik@gmail.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles