Rimi tegevjuht uksed avanud Alko1000 kauplusest: odavamat toidukraami otsiv klient võib pea igast poest endale taskukohast leida (1)

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus avas uksed Alko1000 market.
Tartus avas uksed Alko1000 market. Foto: Margus Ansu / Postimees

Tartus tegi täna hommikul uksed lahti Alko1000 kauplus, mille omanikud on lubanud, et hinnad on nõnda soodsad, et nende poest võib nädala toidukraami kätte saada umbes 15 euroga. Juba lähemal ajal on plaanis laieneda veel kolme Eesti linna.

Rimi Eesti tegevdirektor Vaido Padumäe märkis uue kaupluseketi tekkimise kohta, et Eesti konkurentsitihedal maastikul on iga uus konkurent jälgimist väärt. 

«Soovime uuele tegijale jaekaubanduses jõudu. Tegemist on kindlasti väljakutseid pakkuva valdkonnaga, kus igav ei hakka,» ütles ta.

Mis puudutab Alko1000 hinnapoliitikat, siis on Padumäe sõnul Eestis juba praegugi selliseid poode, kus allahindlusi on vähe või pole üldse.

«Meie hinnangul see nende poodide positsiooni turul märkimisväärselt parandanud pole,» ütles Padumäe. Ta lisas, et kõikidel suurtel jaekettidel on sortimendis ka sarjad, mis hinnaklassilt on mõeldud just hinnatundlikule kliendile.

«Seega võib odavamat toidukraami otsiv klient pea igast poest endale taskukohast leida,» resümeeris Padumäe.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles