Politsei otsib liiklusmärke kahjustanud liiklusõnnetuste tunnistajaid

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva maantee, Jaama ja Staadioni tänavate ristmikul kahjustas seni tuvastamata sõiduk valgusfoori.
Narva maantee, Jaama ja Staadioni tänavate ristmikul kahjustas seni tuvastamata sõiduk valgusfoori. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei palub abi, et leida sõidukijuhid, kes on seotud esmaspäeval, 28. augustil kahe liiklusõnnetuse põhjustamisega. Ühel juhul sai kahjustusi valgusfoor, teisel juhul laternapost ja liiklusmärgid.

Kella 13 paiku juhtus liiklusõnnetus Tartus Roosi ja Jaama tänava ristmikul, kus esialgse info kohaselt riivas seni tuvastamata rohelise kastiga veok Jaama tänavale vasakpööret tehes laternaposti. Tänavavalgustuspost ühes sellele kinnitatud liiklusmärkidega sai märgatavalt kahjustada. Otsasõitja lahkus õnnetuspaigalt.

Samal päeval kella 15 ajal teatati politseile, et Narva maantee, Jaama ja Staadioni tänava ristmikul on seni tuvastamata sõiduk kahjustanud hommikupoolikul valgusfoori. Kahju põhjustanud juht oli samuti sündmuskohalt lahkunud.

Kõigil, kes juhtusid kirjeldatud kokkupõrkeid pealt nägema või oskavad anda muud abistavat infot, mis aitaks tuvastada õnnetuse põhjustanud sõidukit ja selle juhti, palutakse helistada telefonil 730 8814, infotelefonil 612 3000 või saata meil aadressil louna.ate@list.politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles