Õhtujooksu järgmine etapp kulgeb täiesti uuel rajal

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhtujooksu teine etapp maikuu lõpus.
Õhtujooksu teine etapp maikuu lõpus. Foto: Tarmo Haud

Tartu ülikooli tudengite ellu kutsutud Õhtujooksu sarja kolmas etapp saab stardi homme, 30. augustil Annelinna spordimaja juures, kust jooksjad suunduvad täiesti uuele rajale.

Jooks 6,3 kilomeetri pikkusel distantsil on ideaalne võimalus veeta õhtu enne uue kooliaasta algust sportlikult. Start antakse spordimaja juurest kell 20.20.

Mitmekülgne rada kulgeb nii maastikul kui ka asfaltteedel ning pakub kauneid vaateid Emajõele. Spordihoone juurest joostakse üle Sõpruse silla, üle Turu tänava, edasi kuni Siili tänava otsani, kust minnakse Sõbra tänava Selveri poole. Sealt kulgeb rada uuesti mööda Siili, Rebase ja Turu tänavat tagasi üle silla Annelinna, kus on finiš.

Registreerimine Õhtujooksu kolmandale etapile on avatud. End kirja panna on võimalik ka kohapeal. Jooksuvõistluse neljas etapp leiab aset 11. oktoobril  ning viimane etapp 22. novembril.

Teavet registreerimise ja stardimaksude kohta saab Õhtujooksu kodulehelt ohtujooks.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles