Anne saun ja Tartu elamuhaldus jäid mullu kasumisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mulluste majandusaastate aruannete kohaselt jäi osaühing Anne Saun mõne tuhande krooniga, Tartu Elamuhalduse AS aga liigi poole miljoni krooniga kasumisse.


Saunateenuseid kasutas mullu 38 021 inimest, mis on eelneva aastaga võrreldes kasvanud 211 külastuskorra võrra, vahendas linnavalitsuse pressiteade.

Ettevõtte tulud on eelmise aastaga võrreldes kasvanud 126 700 krooni ehk 4,4 protsenti ning kulud kasvanud 120 700 krooni ehk 4,2 protsenti. Möödunud aasta puhaskasumiks jäi 5234 krooni, mis kanti eelmiste perioodide jaotamata kasumi jääki.

Tartu Elamuhalduse ASi 2010. aasta puhaskasum oli 459 283 krooni. Ettevõtte tulud kahanesid võrreldes eelmise aastaga 6,8 protsenti, kuna vähenes kliendibaas ning ettevõtte teenuseid kasutati vähem. Kulud langesid eelmise aastaga võrreldes 5,8 protsenti.

Tartu Elamuhalduse ASi põhitegevuseks on elamute haldamine ja hooldamine. 2010. aasta lõpus oli ettevõtte haldusel ja hooldamisel kokku 195 elamut. Saadud kasum kanti eelmiste perioodide jaotamata kasumi jääki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles