Laupäeval on Riia tänav liikluseks suletud

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Arvo Meeks

Seoses asfalteerimistöödega suletakse liikluseks laupäeval kell 8 - 20 Riia tänav Ümera poest kuni Riia 103 kinnistuni. Liiklusele on suletud ka Riia - Ravila ja Riia -  Lunini tänavate ristmikud.

Linna sisenemisel ja linnast väljumisel palub linn sõidukijuhtidel Riia tänava piirkonda vältida ja leida teisi marsruute (näiteks sõita Turu - Ringtee kaudu).

Linnaliinide buss nr 1 sõidab marsruudil Riia - Raja - Elva - Kesk-kaar ja vastupidi, buss nr 18 Riia - Raja - Elva - Suur-kaar ja vastupidi, bussid nr 3 ja 5 Ravila - Viljandi mnt - Lunini - Lunini põik - Puusepa - Riia ja vastupidi.

Bussid ei läbi peatuseid Soinaste, Nooruse, Viljandi mnt ja Tehnoloogiainstituut. Bussid peatuvad marsruudile jäävates peatustes. Ajutised peatused Soinaste on tähistatud bussiliinidele nr 1 ja 18 Elva - Soinaste tänavate ristmiku lähistele.

Halbade ilmaolude korral lükkub tööde teostamise aeg edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles