Võrumaal jäi kadunuks eakas mees (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Politsei

Politsei palub kaasabi selgitamaks eile õhtul oma sõbra juurest teadmata suunas lahkunud 71-aastase Juliuse asukohta.

Sõbra juures külas viibinud Julius lahkus eile õhtul Võrumaal Haanja vallas Kääraku külas asuvast talust ootamatult sealsele peremehele midagi ütlemata. Ka oma sõiduauto jättis mees sõbra õuele maha ning lahkus teadmata suunas.

Politseile teadaolevalt esineb eakal mehel terviseprobleeme, mistõttu vajab ta regulaarselt ravimeid ning ei pruugi nende puudumisel iseseisvalt toime tulla. Seetõttu on eluliselt tähtis mehe võimalikult kiire leidmine.

Politsei on seni kontrollinud talu ümbritsevat ala ja metsasihte. Otsingutele kaasati ööhakul ka teenistuskoer, ent tihedas vihmasajus koeral jälge leida ei õnnestunud. Politsei suhtles nii mehe tuttavate kui ka perega, ent ka neil puudub teadmine, kuhu mees liikuda võiks.

Koos vabatahtlike ning koostööpartneritega jätkavad korrakaitsjad mehe otsinguid. Tema isikukirjeldus on edastatud kõikidele patrullidele, kes oma tavapärastel patrullkäikudel kadunud meest leida püüavad.

Julius on umbes 175 cm pikk ning kõhna kehaehitusega. Tal on hallid lühikesed juuksed ja ta kannab kõrvas kuuldeaparaati. Viimati olid mehel seljas helehallid töötunked ja punane tööjope, jalas kandis ta madalaid pruuni värvi nööridega saapaid.

Kõigil, kes märkavad kirjeldusele vastavat meest, palutakse sellest anda teada hädaabinumbril 112.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles