Video: vargus, nali või kättemaks? Laadur võttis Volkswageni haarade otsa ja üritas minema sõita (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile kella kolmveerand kolme paiku Tartus Betooni tänava kanti sattunud inimesed olid tunnistajaks omapärasele juhtumile: teel (peamiselt vastassuunavööndis) sõitis üks laadurtõstuk, sõiduauto haarade peal, või õigemini olid need haarad susatud läbi auto akende. Ühel hetkel prantsatas masin aga haaradelt maha sõiduteele.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kauri Sinkevicius märkis, et selle juhtumi täpsemate asjaolude selgitamiseks alustati kriminaalmenetlust vargust käsitleva karistusseadustiku paragrahvi järgi.

Praegu saab öelda seda, et esmaspäeval kella 14.45 paiku tõstis laadurtõstuk Ravila tänaval ettevõtte territooriumil õhku sõiduauto Volkswagen Golf ning sõitis sellega sõiduteele.

Sõiduauto omanik püüdis laaduri roolis olnud tuttavat meest edasi sõitmast takistada, mille järel kukkus sõiduauto laadurtõstukilt maha, külili sõiduteele. Politsei fikseeris sündmuskoha ning viis asjaosalised üksikasjade selgitamiseks jaoskonda. 

Selline oli laaduri haaradelt maha kukkunud auto täna hommikul.
Selline oli laaduri haaradelt maha kukkunud auto täna hommikul. Foto: Margus Ansu
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles