Kunstmuru ümbertöötamise tehaseks planeeritud hoone müük läheb uuele katsele

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu seisab endine EPT spordihoone tühjalt ning ootab uut omanikku.
Praegu seisab endine EPT spordihoone tühjalt ning ootab uut omanikku. Foto: Eili Arula

Põltsamaa linn plaanis suve hakul endise EPT spordihoone aadressil Pajusi mnt 18j otsustuskorras müüa kohaliku ettevõtja Raul Lättemägi aktsiaseltsile Advanced Sports Installations Europe. Lättemägi plaanis juba selle aasta lõpus seal tööle panna kunstmuru ümbertöötamise tehas. Hoone hind otsustuskorras müümiseks oli 50 000 eurot.

Siiski jäi tehing soiku, sest müügiotsuse vaidlustas Puurmani ettevõtte OÜ Löök Ehitus, kelle juhi Agu Jürgensoni arvates oli hoone otsustuskorras müümine ebaseaduslik ning küsitud hind selle krundi eest liialt väike.

Nüüd on asjad sealmaal, et Põltsamaa linnavolikogu tühistas hoone otsustuskorras müümise ning algatas enampakkumise. Tühjalt seisva spordihoone alghind on 51 000 eurot.

Et linnavolikogu tegi otsuse enampakkumise algatamiseks eelmisel teisipäeval ning otsust vaidlustada on aega 30 päeva, siis kõige varem saab enampakkumise läbi viia 16. septembril.

«Korraldame suulise enampakkumise. Siis on see protsess kõigile asjaosalistele nähtav ja läbipaistev, et ei tekiks mingeid küsimusi ja vaidlusi,» märkis Põltsamaa linnapea Jaan Aiaots.

Seda, millal enampakkumine ellu viiakse, ei osanud Aiaots veel täna öelda. «Kindlasti saab see toimuma esimesel võimalusel, kui vaidlustamise periood ehk 30 päeva on möödunud,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles