Tartu ülikoolis saab ka sel sügisel tasuta programmeerimist õppida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Marko Saarm

Tartu ülikool annab teada, et ülikooli arvutiteaduse instituudi populaarsed eestikeelsed tasuta e-kursused jätkuvad ka sel sügisel. Menukad programmeerimise e-kursused toimuvad juba mitmendat korda ning praeguseks on need edukalt lõpetanud üle 6000 inimese. 

11. septembril algab neljanädalane kursus «Programmeerimisest maalähedaselt», mis tutvustab osalejatele ülevaatlikult programmeerimiskeelt Python. Kursust vürtsitavad elulised lood, mis loovad paralleele programmeerimisega seotud teemade ja igapäevase eluolu vahel.

Huvilistel, kes tahaksid programmeerimisega juba põhjalikumalt tutvust teha, on võimalik liituda 16. oktoobril algava e-kursusega «Programmeerimise alused». See on mahukam ning pakub osalejatele võimalust end tõeliselt proovile panna.

Kursuse lõpetajad saavad hiljem teadmisi edasi arendada jätkukursusel «Programmeerimise alused II», mis kokku annab sama kursuse, mille teevad läbi informaatika bakalaureuseõppe esimese aasta tudengid.

Registreerumine kursustele on veebilehel http://programmeerimine.ut.ee/.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles