Nädalavahetusel rusikahoopidega ei koonerdatud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rusikas. Pilt on illustreeriv.
Rusikas. Pilt on illustreeriv. Foto: Raigo Pajula / PM / Scanpix Baltics

Ei tea, kas põhjus võis peituda lühiajalises linna jõudnud kuumalaines või milleski muus, ent nädalavahetus möödus Tartus väiksemate ja suuremate löömingute tähe all, mille tõttu tuli kolmel kannatanul ette võtta ka tee traumapunkti.

18. augusti pealelõunal puhkes Kalda tee eramu ees omavahel tuttavate noorte vahel tüli, mis päädis rüselusega. Kähmluses sai kergeid vigastusi 16-aastane noormees, kes pöördus esmaabiks haiglasse. Politsei selgitab noorte tüli tagamaid alustatud menetluses. 

19. augusti varahommikul löödi Ülikooli tänaval asuvas meelelahutusasutuses 25-aastast naist. Kannatanu pöördus tervisekontrolliks ülikooli kliinikumi, kust ta pärast esmaabi saamist koju lubati. Juhtunu üksikasju selgitab politsei edasises menetluses. 

19. augusti öösel kella poole kolme paiku puhkes Rüütli tänaval noorte meeste vahel tüli. Rüseluses löödi 25-aastast meest, kelle meedikud viisid esmaabi andmiseks haiglasse.

Politsei pidas kuriteos kahtlustatavatena kinni 20- ja 25-aastase mehe. Juhtunu üksikasju selgitatakse. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles