Fotod: teekattes haigutavad augud Tartu tuiksoonel lõhkusid Volkswageni rehvid ja veljed takkapihta (7)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu üheks põhiliseks tuiksooneks oleval Narva maanteel on käimas teetööd. Seetõttu on teekattes mitmes kohas haigutamas sügavad teravate servadega augud, mis on lõhkunud nii mõnegi tähelepanematu juhi autorehvid.

Õigemini ei pruugigi juht olla väga tähelepanematu - kui õues on pime ning lisaks on sadanud ka vihma, siis pole ohtlikke kohti lihtsalt näha.

Täpselt nii läks eile hilisõhtul ühe Volkswageniga - vihm oli augud täis sadanud ning juht põrutas ühte sellisesse sisse. Tulemuseks kaks lõhutud rehvi, samuti said korralikult kannatada masina veljed.

Mõistagi ei saanud sellise autoga edasi sõita ning kohale tuli kutsuda puksiir, kes masina Narva mäelt minema toimetas. Samuti käis juhtunut fikseerimas politsei.

Päev varem oli sarnasel kombel paarsada meetrit eemal Puiestee tänaval Peetri kiriku juures oma auto rehvid lõhkunud üks teinegi juht. 

Kommentaarid (7)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles