Hiina teadlased ja tudengid käisid Tartus majandusteemasid arutamas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reuters / Scanpix

7.-8. augustil külastas Tartu ülikooli majandusteaduskonda delegatsioon Shanghai Tongji ülikoolist. Tegemist oli kahe ülikooli vahelise teise doktorikooliga. Tartu ülikooli delegatsioon külastas Tongjid tänavu kevadel. 

Tartut väisasid professorid Feng Xiao ja Zhu Yanyuan ja üliõpilased erinevatelt õppeastmetelt. Külalisi võõrustasid majandusteaduskonna professor Urmas Varblane, avaliku sektori ökonoomika emeriitprofessor Peter Friedrich, sügisel tööle asuv Aasia majanduse professor Peter Hwang, Aasia-suunalise koostöö spetsialist Reelika Alunurm ning Mart Veliste ja Elo Süld Tartu ülikooli Aasia keskusest.

Suveülikooli raames külastati Sparki ettevõtlusinkubaatorit, peeti ettekandeid Hiina aktsiaturu muutustest, Hiina populatsiooni vanuselise koosseisu mõjust majandusele, Euroopa munitsipaalüksuste efektiivsusest ja ettevõtete innovatsioonimustritest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles